Whatsapp Modul za Chat

Whatsapp Modul za Chat

0 recenzije Narudžbe (0)
55 KM
Bez poreza: 55 KM
Dostupne Verzije: 3.0.x
Dostupnost: Na stanju

Pregled

Pomoću naprednog WhatsApp Live Support modula s podrškom na više jezika, možete posjetiteljima ponuditi uslugu podrške putem Whatsappa i možete mn...

Opis predmeta

Pomoću naprednog WhatsApp Live Support modula s podrškom na više jezika, možete posjetiteljima ponuditi uslugu podrške putem Whatsappa i možete mnogo brže i lakše doprijeti do svojih kupaca. Višejezična podrška pruža prednost upotrebe kako za vaše poruke dobrodošlice, tako i za aplikaciju WhatsApp. Iako u modulu nema ograničenja odjeljenja i operatera, može se koristiti s pojedinačnim ili korporativnim (WhatsApp Business) brojevima telefonsa.


Plan rada može se definirati za operatore na temelju Dana nedelje. Predstavništvo operatera pruža se na osnovu radnog vremena, ako je određeno. Modul ima funkciju Uvijek aktivna da bi se kontinuirano prikazala aktivnom bez obzira na radno vrijeme.


Operator se može odvijati u više odjela i može se koristiti značajka identifikacije aliasa. Poruka dobrodošlice i fotografija profila mogu se definirati i za operatere.


Naša aplikacija ima podršku za odjel. Ovom značajkom možete stvoriti odjela i povezati operatore s odjelima. Ne postoji obaveza dodavanja odjeljenja, nudi se kao neobavezna funkcija.


Aplikacija ima podršku za Widget. Opcija prikaza kruga i okvira za widget omogućava jednostavnu upotrebu prema vašem dizajnu. Možete promijeniti tekst widgeta po želji ili čak definirati CSS na ploči kako biste prilagodili prikaz. Lokacija widgeta na ekranu može se postaviti i na panelu. Možete konfigurirati widget da bude vidljiv u svakom trenutku, da bude vidljiv nakon određenog vremena ili da ga učinite nevidljivim tako da se pojavi kada se na vašem web mjestu klikne gumb. Funkcija automatskog otvaranja dostupna je i u sistemu sa podešavanjem vremena.


Možete ispisati poruku posjetiteljima ili direktno započeti chat nakon klika. Ima značajku automatskog dodavanja aktivne veze na stranicu i imena operatera u poruku koja će vam biti poslana. Na ovaj način možete dobiti informacije na kojoj stranici vaš posjetitelj komunicira.
Napiši recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobar

dsadasdassa